PREZENTARE DISTRIBUITOR WIX

PREZENTARE COMPANIE 

Cand vine vorba de piata aftermarket a filtrelor auto, calitatea este totul. Acestea trebuie sa se potriveasca perfect cu specificatiile echipamentului original, atat ca forma, cat si ca functii si performante, sau chiar sa fie mai bune decat originalul. In domeniul filtrarii si a lubrifierii, niciun compromis nu poate fi acceptat, caci acest lucru ar afecta nu doar performantele si longevitatea motorului, ci si siguranta operatorului si a pasagerilor.

De aceea, Divinol Lubricants a ales, inca de la inceput, sa furnizeze produse si servicii de cea mai inalta calitate, conform ISO/TS16949, ISO SAE ASTM pentru a satisface pe deplin cerintele clientilor care isi doresc cele mai bune filtre. Pentru a putea atinge acest obiectiv, compania noastra a semnat un parteneriat cu principalul producator modial de filtre de prima echipare, WIX FILTERS din Statele Unite ale Americii.

Specialisti in filtrare
WIX FILTERS este unul din liderii mondiali in productia de filtre originale (OEM) de prima echipare si unul din dezvoltatorii calitatii in filtre. De asemenea, WIX FILTERS s-a identificat, inca de la infiintare, cu cercetarea si cu inovatia continuua in domeniu, inregistrand nenumarate brevete si patente. Printre altele, WIX FILTERS a inventat filtrul spin-on, construind primul filtru de acest fel din lume.

Aplicatiile produselor Wix nu invalideaza garantia noilor masini, deoarece componentele Wix sunt cele originale sau cele a caror calitate au QE calitate in concordanta cu EU Motor Vehicle Block Exemption Regulation (EU) 461/2010 (MVBER).

Nu este usor sa semnezi noi contracte OE de aceea ne mandrim cand producatorii de masini ne prezinta ca cei mai buni furnizori. (ex. Ford Motor Company – Q1 quality award) 

WIX FILTERS a fost infiintata in SUA in anul 1939. De atunci, creeaza, produce si distribuie filtre pentru motoare auto de toate categoriile, utilaje agricole si de constructii, echipamente off-road sau industriale pana la automobile, camioane sau motoare speciale.
Angajamentul companiei in a-si imbunatati continuu produsele si procesele de productie se reflecta in certificarile de calitate internationale obtinute. Fabricile WIX FILTERS respecta cu strictete specificatiile tehnice interne, precum si standardele ISO/TS 16949 standardele producatorilor de echipamente originale si SAE.

Specialistii de la WIX FILTERS sunt dedicati calitatii. Scopul lor este de a ridica asteptarile clientilor in ceea ce priveste performantele, costurile si serviciile la un nivel caruia WIX FILTERS ii poate face fata. Un singur exemplu: in cei peste 70 de ani de activitate, filtru de ulei din gama XD-Xtended Drain a ajuns la o eficienta de 99% in protejarea motoarelor.

WIX FILTERS detine in acest moment 15 fabrici pe patru continente, avand peste 5.000 de angajati si o capacitate anuala de productie de 200 milioane de filtre de cea mai inalta calitate. Compania este prezenta in 100 de tari ale lumii, cu cifra de afaceri peste 1mld. $ printre care si Romania, prin Divinol Lubricants.

 Introdu orice cod de filtru, si noi iti gasim echivalenta in gama noastra de filtre WIX.


Cautare Multipla - Cautari Recente
Nu gasesti filtrele care le cauti? Incearca si cautarea partiala. Introdu o parte din codul cautat.


Introdu cod piesa sau motor.

PIESA MOTORIZARE


Pentru a cumpara sau pentru a accesa catalogul de preturi HD Filters, trebuie sa fiti parteneri.

signup