ISTORIC

Cand vine vorba de piata pieselor de schimb, calitatea este totul. Forma si functionalitatea trebuie sa fie la fel de bune sau chiar mai bune decat specificatiile stabilite de catre producatorii echipamentelor originale. Orice abatare de la standarde este inacceptabila la piesele de schimb si afecteaza atat performanta si longevitatea vehiculului cat si siguranta pasagerilor.

In economia globala de azi, atingerea standardelor OEM pentru fixare, forma si functionalitate nu mai este de ajuns. Trebuie sa exploram lumea in cautare de cele mai competitive costuri fara sa compromitem calitatea.

Calitatea este prezenta in produsele noastre, incepand de la stadiul de cercetare si dezvoltare, continuand cu cele mai bune metode de fabricare, teste pentru asigurarea calitatii si evaluari ale performantei pe sosea.

Angajamentul nostru fata de imbunatatirile produselor si proceselor este sustinut de interesul pentru certificari de calitate recunoscute pe plan international. Produsele noastre se regasesc in aceste certificari si respecta standardele ISO/TS 16949 si ISO 9001, standardele producatorilor echipamentelor originale si standardele SAE.Introdu orice cod de filtru, si noi iti gasim echivalenta in gama noastra de filtre WIX.


Cautare Multipla - Cautari Recente
Nu gasesti filtrele care le cauti? Incearca si cautarea partiala. Introdu o parte din codul cautat.


Introdu cod piesa sau motor.

PIESA MOTORIZARE


Pentru a cumpara sau pentru a accesa catalogul de preturi HD Filters, trebuie sa fiti parteneri.

signup