DESPRE NOI

Specialisti in domeniul filtrarii

HD Filters s-a infiintat in dorinta de a promova si dezvolta calitatea filtrarii intr-o piata de AfterMarket, iar serviciile si produsele noastre sunt indreptate catre clientii care doresc cele mai bune filtre.

HD Filters a semnat un parteneriat cu principalul producator modial de filtre de prima echipare WIX FILTERS din America.WIX FILTERS este unul din lideri mondiali in productia de filtre originale (OEM), de prima echipare si unul din dezvoltatori calitatii in filtre,deasemenea WIX FILTERS se identifica cu inventarea si patentarea primului filtru spin-on.

Filtrele WIX sau infiintat in America de Nord,in urma cu 70 de ani,avand o contiinua dezvoltare a calitatii in filtrare ajungand la o eficienta de 99% in protejarea motoarelor.

WIX FILTERS are in acest moment 15 fabrici in lume cu peste 4000 de angajati cu o capacitate de productie de 200 milioane de filtre de cea mai inalta calitate,este prezent in 100 de tari iar acum si in Romania unde dorim ca sinonimul calitatii sa fie identificat cu WIX FILTERS.

WIX FILTERS are prima echipare si produce pentru urmatorii OEM-uri:

Vezi pagina OEMIntrodu orice cod de filtru, si noi iti gasim echivalenta in gama noastra de filtre WIX.


Cautare Multipla - Cautari Recente
Nu gasesti filtrele care le cauti? Incearca si cautarea partiala. Introdu o parte din codul cautat.


Introdu cod piesa sau motor.

PIESA MOTORIZARE


Pentru a cumpara sau pentru a accesa catalogul de preturi HD Filters, trebuie sa fiti parteneri.

signup